Jeśli nie chce Ci się gotować wody za każdym razem gdy robisz makaron możesz zagotować zawczasu kilka litrów i zamrozić na później Skomentuj tego mema: Anuluj pisanie odpowiedziKomentarz pojawi się po zaakceptowaniu przez moderatora (najcześciej w ciągu 1-2 godzin, czasem później).Zasady komentowania: wulgaryzmy zostaną wymoderowane • nie obrażaj • nie hejtuj • nie wyzywaj • nie spamuj - nie akceptujemy linków w komentarzach. Jeśli Twój komentarz ma na celu wyłącznie obrażenie kogoś, nie zostanie opublikowany.Podpis E-mail Δ Jest 3 komentarzy Jak w tym kawale o bacówce: „Baco mota wrzátek?” / „A mom… ino zimny” ;D Odpowiedz Można? Odpowiedz Lepiej ugotować więcej makaronu i potem zamrozić. Tylko nie wiem czy warto bo rozmrożenie zajmuje więcej czasu niż ugotowanie nowej porcji makaronu Odpowiedz
Lepiej ugotować więcej makaronu i potem zamrozić. Tylko nie wiem czy warto bo rozmrożenie zajmuje więcej czasu niż ugotowanie nowej porcji makaronu Odpowiedz
Jak w tym kawale o bacówce: „Baco mota wrzátek?” / „A mom… ino zimny” ;D
Można?
Lepiej ugotować więcej makaronu i potem zamrozić. Tylko nie wiem czy warto bo rozmrożenie zajmuje więcej czasu niż ugotowanie nowej porcji makaronu