Yerba Mate początkujący: dopasowane naczynia, idealna temperatura, odpowiednia ilość, technika. Doświadczony: kurna yerba mate Skomentuj tego mema: Anuluj pisanie odpowiedziKomentarz pojawi się po zaakceptowaniu przez moderatora (najcześciej w ciągu 1-2 godzin, czasem później).Zasady komentowania: wulgaryzmy zostaną wymoderowane • nie obrażaj • nie hejtuj • nie wyzywaj • nie spamuj • nie bądź onucą ani ruskim propagandystą • nie akceptujemy linków w komentarzach. Jeśli Twój komentarz ma na celu wyłącznie obrażenie kogoś, nie zostanie opublikowany.Podpis E-mail Δ Jest 2 komentarzy Niema doświadczonych bo nikt poza zyebami nie pije długo tego g0wna Odpowiedz Pytasz jaka jest różnica? Żadna. Obie smakują jak gruwno Odpowiedz
Niema doświadczonych bo nikt poza zyebami nie pije długo tego g0wna
Pytasz jaka jest różnica? Żadna. Obie smakują jak gruwno