Ciągle się zastanawiam dlaczego trzeba wkładać ciasto do piekarnika na 120 stopni? Kąt ustawienia temperatura Skomentuj tego mema: Anuluj pisanie odpowiedziKomentarz pojawi się po zaakceptowaniu przez moderatora (najcześciej w ciągu 1-2 godzin, czasem później).Zasady komentowania: wulgaryzmy zostaną wymoderowane • nie obrażaj • nie hejtuj • nie wyzywaj • nie spamuj • nie bądź onucą ani ruskim propagandystą • nie akceptujemy linków w komentarzach. Jeśli Twój komentarz ma na celu wyłącznie obrażenie kogoś, nie zostanie opublikowany.Podpis E-mail Δ Jest 5 komentarzy jak nie wycieknie, znaczy-dobrze wyrobione :-) Odpowiedz Dobrze wyrobione. Nie wypływa z foremki… Odpowiedz tak to jest jak się nie czyta komentarzy przed wstawieniem własnego… :-( Luz Na 180 jest lepiej. Odpowiedz
jak nie wycieknie, znaczy-dobrze wyrobione :-)
Dobrze wyrobione. Nie wypływa z foremki…
tak to jest jak się nie czyta komentarzy przed wstawieniem własnego…
:-(
Luz
Na 180 jest lepiej.